Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмі в лікарні вручили медаль за розвиток науки

Вівторок, 2 грудня 2003, 15:41
Президент України Леонід Кучма нагороджений золотою медаллю Міжнародної асоціації академій наук "За сприяння розвитку науки".

Як повідомила УНІАН прес-секретар президента Олена Громницька, у вівторок Кучма зустрівся з президентом Міжнародної асоціації академій наук (МААН), президентом Національної академії наук України Борисом Патоном та президентом Російської академії наук Юрієм Осиповим.

Основним питанням під час зустрічі стало обговорення проблем взаємодії двостороннього співробітництва у галузі науки України та Росії та взаємодії в рамках Міжнародної асоціації академій наук.

Видатні науковці вручили главі держави золоту медаль Міжнародної асоціації академій наук "За сприяння розвитку науки", якою відзначено його видатні заслуги у розвитку фундаментальної науки і міжнародного наукового співробітництва.

Кучмі було також презентовано видання "Міжнародна асоціація академій наук через 10 років (Хроніка. Роздуми)".

У ході бесіди науковці поінформували главу держави про підготовку проведення спільного засідання президій Національної академії наук України та Російської академії наук, яке планується сьогодні у Києві у рамках проведення Року Росії в Україні.

Патон поінформував президента про хід робіт, що здійснюються Міжнародною асоціацією академій наук в Україні, назвавши цю установу такою, що "виправдала себе", і підкреслив необхідність продовження активізації наукового міжнародного співробітництва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування