Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) о 5 ранку буде штурмувати трибуну, а ющенківці – всю ніч поїти депутатів

Вівторок, 23 грудня 2003, 22:01
Фракція "Наша Україна" прийняла рішення залишатися в сесійній залі Верховної Ради всю ніч з вівторка на середу, навіть якщо голова парламенту Володимир Литвин оголосить про закриття вівторкового засідання.

Про це в інтерв'ю журналістам повідомив член фракції "Наша Україна" Юрій Павленко.

За його словами, це рішення було прийнято в зв'язку з тим, що до пізнього вечора вівторка Литвин не закрив пленарне засідання, а частина парламентської більшості залишається на позиції, що законопроект про внесення змін до Конституції потрібно прийняти на цьому пленарному засіданні.

Депутат повідомив, що за інформацією фракції "Наша Україна" фракція СДПУ(О) планує о 5 ранку середи "штурмувати президію" Верховної Ради.

Павленко також повідомив, що за його інформацією, в низці областей України приводяться в стан підвищеної готовності спецпідрозділи і підрозділи МВС у зв'язку з загрозою масових акцій протесту. Зокрема, за його словами, така інформація надійшла зі Львова.

Тим часом, як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в оперативному штабі Львівського обласного управління МВС, ніяких посилених мір безпеки в регіоні не приймалося.

За словами співрозмовника агентства, посилений режим може бути введений на новорічні свята, однак на сьогоднішній день такого наказу не було.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування