Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин сказав, що опозицію не образять, а вночі зміни до Конституції не проголосують

Середа, 24 грудня 2003, 00:29
Спікер Володимир Литвин відкидає можливість, що вночі будуть ухвалені якісь рішення парламенту щодо змін до Конституції. Він також вважає, що вночі не станеться протистояння у сесійній залі.

Про це Литвин заявив у коментарі журналістам о пів на першу ночі, ідучи з парламенту додому.

“Зараз ніяких рішень ухвалено не буде, будуть рішення ухвалюватися з 10 ранку. Якщо для цього будуть створені передумови”, - сказав Литвин.

Литвин сказав, що іде додому, тому вести засідання парламенту буде нікому – оскільки і його заступники також пішли з парламенту.

Водночас Литвин сказав, що сесійне засідання не закрите: “Щоб закрити засідання, треба розблокувати роботу парламенту, але цього не сталося”.

Литвин пояснив, що погоджувальна рада голосами більшовиків і комуністів вирішила не закривати засідання, поки не буде ухвалено якесь рішення. І щоб це відмінити, треба проголосувати у сесійній залі.

Литвин також не вважає, що вночі представники більшості можуть силовим способом очистити президію від опозиції, яка продовжує блокувати парламент. “Нікому не потрібна ця героїзація. Я просив так не робити – когось виставляти з парламенту. Я думаю, що так не буде [хтось не буде виставлений з парламенту]”.

Раніше "Наша Україна" заявляла, що вночі представники пропрезидентських сил збираються силою розблокувати парламент.

“Українська правда”

Читайте також:

СДПУ(О) о 5 ранку буде штурмувати трибуну, а ющенківці – всю ніч поїти депутатів


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування