Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція у парламенті забарикадувалася. Вона спить на стільцях, одягає свіжі шкарпетки і готується до вібромасажу

Середа, 24 грудня 2003, 02:57
Депутати-опозиціонери, які ночують у Верховній Раді, забарикадували входи до сесійної зали парламенту, побоюючись штурму вночі.

Всередині зали Верховної Ради зібралося близько 50 депутатів з “Нашої України”, БЮТ і СПУ. Вони вставили у ручки всіх дверей, які ведуть до зали парламенту, дерев'яні бруси близько метра завдовжки. Таким чином, двері відкрити ззовні неможливо.

На вхід працюють одні двері. Зранку опозиціонери обіцяють зняти бруси з дверей.

Як відомо, на нічній прес-конференції спікер парламенту Володимир Литвин запевнив, що не буде використаний силовий варіант для того, щоб виставити опозиціонерів із президії парламенту.

В залі засідань ночують депутати Іван Стойко, Євген Жовтяк, Андрій Шкіль, Юрій Луценко, Олександр Морозов, Олександр Третяков, Микола Мартиненко, Григорій Омельченко, Роман Безсмертний та інші.

Частина депутатів спить на підлозі та на стільцях, частина читає, частина спілкується між собою.

Депутати влаштували вечерю із ковбаси, огірків, хлібу, соків, розклавши їжу на столах в урядовій ложі. "Ви не побачите жодної пляшки з алкогольними напоями", - зазначив один із депутатів.

Біля табло парламенту лежать кульки зі сміттям, опозиціонери обіцяють його зранку прибрати. На самому табло розклеєні листівки антипрезидентського змісту.

Близько другої години ночі депутат Давид Жванія привіз до сесійної зали пакет із свіжими шкарпетками для депутатів, які не встигли переодягнутися. За словами Жванії, він привіз 40 пар шкарпеток, 40 зубних щіток, 10 зубних паст і 2 великі флакони дезодоранту.

Невідомий депутат також приніс до парламенту вібромасажер.

Ще у Верховній Раді ночує велика кількість журналістів, які поінформовані про можливе силове розв'язання парламентського конфлікту вночі.

"Українська правда"

Читайте також:

Литвин сказав, що опозицію не образять, а вночі зміни до Конституції не проголосують


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування