Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківська опозиція починає голодування проти "держперевороту"

П'ятниця, 26 грудня 2003, 12:41
Представники опозиційних сил Харківщини мають намір 30 грудня розпочати на майдані Свободи у Харкові безстрокове голодування на знак протесту проти спроби державного перевороту, яка відбулася у стінах Верховної Ради України 24 грудня цього року.

Про це повідомив голова Харківської обласної організації УНП Василь Третецький, зазначено в прес-релізі УНП, розміщеному на сайті "Нашої України".

Він повідомив, що "рішення про проведення цієї акції було ухвалене 25 грудня на засіданні координаційної ради голів обласних організацій політичних партій".

"Організатори акції вже направили повідомлення на ім’я Харківського міського голови Володимира Шумілкіна про проведення своєї акції, початок якої заплановано на 10 годину 30 грудня", - повідомив Третецький.

"Це повідомлення підписали голови 6 обласних парторганізацій, що входять до блоку "Наша Україна", а також голова УРП "Собор", перший секретар обласної організації Соцпартії та голова комітету "За правду!", - зазначив голова Харківської обласної організації УНП".

За словами Третецького, "30 грудня організатори акції планують провести збори громадян навпроти обласної державної адміністрації, розбити там наметове містечко та оголосити безстрокове голодування".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: