Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович на Новий рік перестане сердитися, а Табачник не піде танцювати

Понеділок, 29 грудня 2003, 15:00
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович і віце-прем'єри вважають Новий рік і Різдво сімейними святами, які вони мають намір провести в колі рідних.

В інтерв'ю журналістам у понеділок Янукович повідомив, що свята проведе з усією родиною в Києві. "Приїдуть діти, невістка. Це - сімейне свято. На жаль, нечасто приходиться зустрічатися з родиною, а я - людина сентиментальна, дуже всіх люблю, скучаю і серджуся, коли кидають діда", - сказав прем'єр.

Віце-прем'єр з гуманітарних питань Дмитро Табачник теж буде зустрічати 2004 рік і Різдво вдома з дружиною, батьками і братом "або в Києві, у нас будинку, або в брата", який живе за містом.

"Він живе за містом, і тому є унікальна можливість наряджати живу ялинку: прямо біля його будинку росте зелена і сріблиста ялини. Різдво, як і Новий рік, свято для мене домашнє, сімейне, тому ні на які танцювальні заходи я не збираюся", - сказав віце-прем'єр.

Табачник зізнався, що "дуже довго, до першого класу школи", вірив у Діда Мороза. "Я зрозумів, що тут "справа не чиста", коли побачив у нього на руці такий самий, як і в така, годинник і під шубою - сірі штани", - відзначив він.

Віце-прем'єр також пам'ятає, що в роки його дитинства Діди Морози, яких запрошували з фірми "Світанок", ніколи "не приходили напідпитку". "Я не пам'ятаю за все моє дитинство жодного Діда Мороза напідпитку, і ніколи вони не залишалися з дорослими підняти по чарці: у той час добір кадрів, що поздоровляють дітей, був більш жорстким", - підкреслив Табачник.

Перший віце-прем'єр Микола Азаров, віце-прем'єр з питань паливно-енергетичного комплексу Андрій Клюєв теж будуть зустрічати новорічні свята в колі родини.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування