Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція пропонує Литвину компроміс

Понеділок, 12 січня 2004, 10:00
Опозиційна трійка має намір запропонувати у понеділок спікеру Володимиру Литвину компроміс з метою уникнути подальшого протистояння на сесії.

Про це повідомив прес-службі УРП "Собор" лідер партії, голова комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Анатолій Матвієнко.

В основі компромісу, на думку опозиції, може лежати відкликання Литвином свого підпису під Постановою про попереднє схвалення змін до Конституції, прийнятих 24 грудня 2003 року.

Натомість опозиція гарантує проведення голосування в сесійній залі у відповідності до вимог регламенту, після постатейного обговорення з трансляцією у прямому ефірі законопроектів №№ 3207 та 4205, зазначив Матвієнко.

Перед таким голосуванням має також бути проголосовано закон "Про вибори народних депутатів України на пропорційній основі".

В разі відмови "більшості" і комуністів пристати на такий компроміс "саме вони візьмуть на себе всю повноту відповідальності за дальшу ескалацію напруженості в парламенті і суспільстві", – наголосив Матвієнко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: