Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КОМПРОМІС ЛИТВИНА: ЩЕ ДВА ПРОЕКТИ ПОЛІТРЕФОРМИ І РЕФЕРЕНДУМ

Понеділок, 12 січня 2004, 19:01
Голова Верховної Ради Володимир Литвин пропонує винести на голосування в середу проект постанови про попереднє схвалення двох законопроектів по конституційній реформі, що не обговорювалися в парламенті (проекти Мороза-Мусіяки і Гавриша-Богатирьової).

Про це повідомив прес-секретар спікера українського парламенту Ігор Сторожук у понеділок ввечері в інтерв'ю журналістам.

Сторожук відзначив, що наразі проходить засідання координаційної ради, на якому присутні представники усіх фракцій і груп парламенту.

За його словами, обговорюється близько 10 пунктів, що стосуються шляхів розблокування роботи Верховної Ради.

Він також відзначив, що у вівторок зранку на пленарному засіданні керівники фракцій і груп зможуть узяти слово і висловити свою позицію по питанню з розблокування роботи Верховної Ради.

За його словами, Литвин у ході засідання погоджувальної наради вніс пропозицію, що була підтримана більшістю учасників: винести в середу, 14 січня, на обговорення і прийняти в четвер рішення по декількох документах, зокрема, по проекту постанови про попереднє схвалення двох законопроектів по конституційній реформі.

У цьому проекті постанови пропонується також визначити, що положення законопроектів, які стосуються способу обрання президента, набирають сили після обговорення їхній на всеукраїнському референдумі й імплементації його рішення.

Ще одним пунктом цього документа пропонується звернутися в Конституційний суд із проханням прискорити розгляд і повернення в парламент усіх трьох попередньо схвалених законопроектів по конституційній реформі.

Сторожук також повідомив, що у вівторок у 9.00 представники фракцій і груп парламенту планують знову зібратися на засідання в спікера для більш детального розгляду вироблених у понеділок політичних рішень.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Опозиція пропонує Литвину компроміс

ГАВРИШ ПРОПОНУЄ ПЕРЕОБРАТИ КУЧМУ ДО 2006

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування