Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПАРЄ не почула Литвина і збирається зайнятися екзекуцією України

Вівторок, 13 січня 2004, 15:14
Бюро Парламентської асамблеї Ради Європи буде рекомендувати включити до порядку денного січневої сесії ПАРЄ питання про "конституційну кризу" в Україні.

Про це в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок повідомив голова постійної делегації України в ПАРЄ Борис Олійник (фракція Компартії).

Депутат сказав, що був присутній на засіданні бюро, на якому розглядався, зокрема, план роботи січневої сесії Парламентської Асамблеї.

Бюро прийняло рішення рекомендувати винести на розгляд сесії в терміновому порядку питання про тероризм і його загрозу демократії і питання про конституційну кризу в Україні.

Олійник відзначив, що, виступаючи на засіданні бюро, він пояснив ситуацію в Україні в зв'язку з проведенням політичної реформи.

Депутат також повідомив, що передав листа голови Верховної Ради Володимира Литвина, у якому роз'ясняється ситуація в Україні, і запрошення представникам ПАРЄ відвідати Україну і "на місці розібратися".

Олійник також пояснив, що бюро на своїх засіданнях приймає і попередні рішення, й остаточні, і остаточно це питання буде вирішуватися вже на сесії ПАРЄ.

Як повідомлялося, у зв'язку зі схваленням парламентською більшістю і комуністів наприкінці минулого року законопроекту з політреформи, опозиція, що вважає голосування нелегітимним, блокує роботу Верховної Ради. Компроміс дотепер не знайдено.

Читайте також:

ЛИТВИН ЗАТУРБУВАВСЯ, ЩО ПАРЄ МОЖЕ РОЗГЛЯНУТИ УКРАЇНСЬКЕ ПИТАННЯ В ТЕРМІНОВОМУ ПОРЯДКУ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування