Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) пропонує "Нашій Україні" змінити стиль написання листів Медведчуку

Середа, 11 лютого 2004, 10:26
СДПУ(О) розцінює як PR-акцію "Нашої України" поширене напередодні звернення кількох членів СДПУ(О) до Віктора Медведчука з проханням підтримати Віктора Ющенка на виборах президента.

Як відомо, у вівторок керівник виборчого штабу СДПУ(О) по округу №38 на виборах 2002 Журавська разом із ще п'ятьма членами СДПУ(О) написала листа Медведчуку, де агітувала його на користь Ющенка.

У заяві Дніпропетровського обкому СДПУ(О) сказано, що заява Журавської "є нічим іншим як піар-акцією представників "Нашої України" напередодні виборів президента України, яка не має у своїй основі ніякого реального підґрунтя".

"Переконання у цьому додає той факт, що цей лист і технологія його поширення дуже подібні до аналогічних провокацій проти СДПУ(О), що мали місце останнім часом у Криму", - говориться в заяві об'єднаних есдеків.

"І тут і там однакова риторика щодо "щирої підтримки" партією своїх ідеологічних опонентів, однакова технологія відбору "авторів" і, головне, ініціаторами поширення є прес-служби місцевих осередків "Нашої України", як би вони не називалися", - зазначається у заяві СДПУ(О).

СДПУ(О) також зазначає, що Журавська певний час працювала помічником Сергія Чукмасова – колишнього нардепа, нинішнього керівника Дніпропетровського осередку "Нашої України".

СДПУ(О) визнає, що Журавська "дійсно на виборах 2002 року очолювала окружний виборчий штаб нашої партії", проте "по завершені виборів її активні зв’язки з парторганізацією припинилися".

"Знаючи її політичну активність, можна припустити думку, що вона зараз знайшла свою кон'юнктурну "нішу" і, мабуть, поновила свою співпрацю з колишнім "шефом", - зазначається у заяві.

Дніпропетровський обком СДПУ(О) також заявив, що у них "достатньо було і є пропозицій представників протилежного табору щодо "співпраці", але ми ніколи не користувалися такими брудними методами".

Читайте також:

Екс-СДПУ(О)шники пропонують підтримати Ющенка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування