Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ІСД" може приватизувати "Гута Честохова", якщо індійці не розплатяться до кінця березня

П'ятниця, 27 лютого 2004, 09:51
Міністерство державного майна Польщі не виключає можливості подальшої участі "Індустріального Союзу Донбасу" ( "ІСД" ) у приватизації польського металургійного підприємства "Гута Сталі Честохова", повідомляє "Німецька хвиля".

Відповідальний за приватизацію "Гути Сталі Честохова", віце-міністер Держмайна Анджей Шараварський, заявив, що якщо до 30-го березня конкуренти "Донбасу" – індійсько-британсько-голандський концерн "LNM Holdings" не підпише умов угоди продажу та соціального пакету для працівників, то тоді його відомство продовжить переговори з українцями.

"Я маю надію, що "Індустріальний союз Донбасу" ще хоче інвестувати в Польщу і не лише в "Ченстохову", а й в інші заводи, до чого я їх сердечно запрошую", – підкреслив Шараварський, якого в Польщі вважають прихильником "LNM".

До слів замміністра скептично поставилися профспілкові лідери честоховського підприємства, один з яких у неофіційній розмові з кореспондентом "Німецької хвилі" сказав, що термін 30-го березня Шараварський може успішно пересунути на пізніший, так, як він під час приватизації це вже не раз робив.

Тим часом, посол України в Польщі все ще не може домогтися зустрічі з міністром Державного Майна Польщі для того, щоб з’ясувати причини відхилення пропозицій "Індустріального Союзу Донбасу" в тендері на стратегічного інвестора "Гути Сталі Честохова".

Читайте також:

"Huta Czestochowa" не дісталась "донецьким" через хабарі чи через політику?


"Гута Честохова" дістанеться не "донецьким", а індусам



"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування