Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після політреформи Кучмі треба готуватися до тюрми, а Ющенку - до новобранців

Середа, 4 лютого 2004, 15:25
Представник Соцпартії, народний депутат Микола Рудьковський прогнозує, що після проведення політреформи президента України Кучму буде притягнуто до кримінальної відповідальності.

Так Рудьковський на радіо "Свобода" відповів на питання Юлії Тимошенко.

Тимошенко питала Рудьковського, "як соціалісти дивитимуться людям в очі, коли по закінченню конституційної реформи існуюча в парламенті більшість в 2004 році обере прем’єр-міністром з повноваженнями діючого президента Леоніда Кучму".

"Леонід Кучма ніколи не буде прем'єр-міністром, і ніким у цій державі. Він буде притягнутий до кримінальної відповідальності, і ми на цьому будемо наполягати", - сказав Рудьковський.

Також він додав, що після прийняття закону "Про пропорційні вибори" і голосування змін до Конституції, у Верховній Раді буде інша більшість, демократична.

"Наша Україна" фракція матиме 150 голосів, фракція БЮТ – 50-70, СПУ матиме 50", - сказав Рудьковський.

Рудьковський прогнозує, що нині існуюча більшість розвалиться на другий день після підписання закону "Про пропорційні вибори".

"Це єдина гарантія для нас отримати перемогу на президентських виборах, розваливши більшість в парламенті через проведення конституційної реформи", - додав Рудьковський.

Також Рудьковський сказав, що Мороз на минулих президентських виборах мав одну гарантію – голову Верховного суду, який міг його прикрити від зняття з реєстрації.

"Опозиція зараз не має ні керівника ЦВК, ні голови Верховного суду", - додав він.

В свою чергу Юлія Тимошенко назвала це демагогією, оскільки "Медведчук, який сьогодні є режисером цієї політичної реформи, не ставить за мету, залучаючи соціалістів проводити цю реформу, зруйнувати більшість, "посадити" Кучму і все інше".

"Просто дивним чином плани і намагання Медведчука співпали з такими щирими планами пана Рудьковського", - додала вона.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування