Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Омельченка і Артеменко пішли з фракції Ющенка

Четвер, 5 лютого 2004, 09:56
Народний депутат України Олександр Омельченко з 5 лютого поточного року призупинив членство у фракції "Наша Україна".

На початку ранкового пленарного засідання в четвер перший заступник голови Верховної Ради Адам Мартинюк зачитав відповідну заяву Омельченка, у якій він просить призупинити членство у фракції "Наша Україна" у зв'язку з вступом у цю фракцію народного депутата Леоніда Черновецького.

Своє рішення Омельченко пояснює тим, що "моральні та людські якості" Черновецького суперечать його життєвим принципам, передає Інтерфакс-Україна.

Депутат Олександр Омельченко є старшим сином мера Києва Олександра Омельченка. Довгий час Черновецький домагався через суд відставки Омельченка з посади київського градоначальника.

Крім цього, призупинив своє членство у фракції "Наша Україна" народний депутат Юрій Артеменко, чию заяву також зачитав Мартинюк.

"Я поділяю мету "Нашої України", але мені незрозумілі методи, які використовують деякі її члени", - пояснив Артеменко в коментарі "Українській правді", не вдаючись у подробиці.

Артеменко сказав, що в сесійному залі залишається на своєму депутатському місці, що закріплене за "Нашою Україною", і надалі голосуватиме солідарно з фракцією Ющенка.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: