Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛИТВИН ХОЧЕ, ЩОБ ЯНУКОВИЧ ЗАЛИШАВСЯ ПРЕМ'ЄРОМ І НЕ ЙШОВ У ПРЕЗИДЕНТИ

Середа, 10 березня 2004, 14:51
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає за необхідне підтримати програму дій уряду і дати йому можливість попрацювати ще рік.

Таку думку він висловив у ході консультативно-дорадчої ради з питань місцевого самоврядування, засідання якої відбулося в середу в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Литвин підкреслив, що вважає за необхідне підтримати програму уряду на 2004 рік, яка у середу обговорювалася в Кабінеті міністрів.

Спікер підкреслив, що вважає за необхідне дати можливість урядові попрацювати ще рік, "щоб він не оглядався на те, хто його завтра буде викликати, вимагати звіту і висловлювати недовіру".

"Необхідно дати карт-бланш урядові", – підкреслив Литвин.

Разом з тим, на думку спікера, сьогодні "люди ненавидять владу", тому що жити, як і раніше, важко. "Необхідно припинити замилювати один одному очі", – сказав спікер.

У цей день на розширеному засіданні уряду Литвин розкритикував ряд положень програми, зокрема її недостатню соціальну спрямованість.

Як відомо, відповідно до чинної Конституції прем'єр-міністр повинен скласти свої повноваження після обрання нового президента, вибори якого повинні відбутися в 2004 році. Однак, якщо парламент прийме зміни в Конституцію, передбачені проектом №4105 Медведчука-Симоненка, то Кабмін Януковича теоретично зможе працювати до 2006 року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування