Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Мукачевому виборчком став віртуальним. Туди стягується "спецназ"

П'ятниця, 19 березня 2004, 14:40
Народні депутати України Іван Мигович та Георгій Крючков звернулися з депутатським запитом до Міністра внутрішніх справ України Білоконя з метою виявлення справжніх причин відправлення в Закарпаття спецзагону МВС.

Про це повідомляє у п'ятницю прес-служба регіонального представництва виборчого блоку Віктора Ющенка "Наша Україна"

У запиті, зокрема, зазначається, що громадськість краю дуже стурбована направленням 1 березня до Ужгорода військової частини 3002 "М" з трьох підрозділів у кількості 300 чоловік з повним бойовим спорядженням, зазначає прес-служба.

В повідомленні також зазначається, що начальник обласної міліції пан Варцаба видав наказ про створення спецгрупи вказаного управління з розробки операції під кодовою назвою "Хвиля" для ліквідації масових заворушень.

До Мукачевого з усієї області завозяться спецзасоби (гумові палиці, кайданки, протигази, балончики зі сльозогінним газом, бронежилети тощо).

Тим часом кандидат в мери міста Золтан Лендєл вже протягом шести днів не може потрапити до місцевого тервиборчкому.

Коментуючи останні події довкола виборів Мукачівського міського голови, він повідомив, що на минулорічних виборах СДПУ(о) "прокололася" на тому, що залишила на останній день перед голосуванням судове зняття усіх кандидатів, щоб зробити Нусеру "зелену дорогу".

"Цього їм тоді зробити не вдалося. Маючи такий урок, медведчуківці почали виборчий процес із нереєстрування усіх опонентів їхнього кандидата", – наголосив він.

"Що стосується рішень Мукачівського міського суду від 13 березня цього року, то тервиборчком за вказівкою керівництва СДПУ(о) вирішив за краще не проводити жодних засідань. Більше того, вже впродовж шести днів я не можу потрапити в приміщення тервиборчому, оскільки двері постійно зачинені, а телефон не відповідає", – зазначив Лендєл.

"Натомість голова МТВК, член СДПУ(о) Юрій Переста в четвер через обласне державне телебачення заявив, що комісія працює у звичному режимі, однак я і вчора, і сьогодні ходив, але так і не потрапив до кабінету тервиборчкому", – додав він.

Як відомо, 18 квітня в Мукачевому мають відбутися вибори міського голови. Уже більше півроку в місті триває боротьба за посаду мера між "Нашою Україною" та СДПУ(о).

Читайте також інші матеріали на тему протистояння у Мукачевому:

Суд, що визнав Петьовку мером Мукачевого, ліквідовано

В Мукачевому продовжують не реєструвати опозиційних кандидатів

Балога просить Кучму врятувати вибори в Мукачевому

Вибори в Мукачевому можна тепер оскаржити лише на СДПУ(о)шній Чернівеччині

Щоб не реєструвати "нашоукраїнців", у Мукачевому оголосили епідемію

Зінченко вивчить, як СДПУ(о) нищить місцеве самоврядування і ЗМІ у Мукачевому

На вибори в Мукачевому повернули представника "Нашої України". І зняли людину СДПУ(о)

ПЕТЬОВКУ НЕ ЗАРЕЄСТРУВАЛИ КАНДИДАТОМ В МЕРИ МУКАЧЕВОГО

Ющенківця Балогу відмовилися реєструвати на виборах в Мукачевому


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування