Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма дивиться "Графа Монте-Крісто"

П'ятниця, 19 березня 2004, 14:56
Після зустрічі з президентом Леонідом Кучмою французький продюсер та режисер Жерар Депардьє зачарований українським лідером.

Про це повідомила прес-служба президента.

"Я впевнений, що ваш президент є повністю відповідальною людиною, такою, що дуже зачаровує", – зазначив Депардьє.

Він також зазначив, що у нього склалося "дуже позитивне враження від України, землі, на якій працюють люди. Воно підтвердилося після зустрічі з українським президентом".

Леонід Кучма під час зустрічі підкреслив, що "для нього велика честь приймати всесвітньо відому людину, актора, діяча". "Думаю, не зайвим буде сказати, що в Україні Вас дуже добре знають і люблять – і це заслужено", – сказав він.

Кучма також зазначив, що саме зараз в Україні демонструється фільм "Граф Монте-Крісто" за участю Жерара Депардьє, який президент передивляється із великим задоволенням.

Президент під час зустрічі також подякував відомому актору, який прибув в Україну з великою благородною місією: він візьме участь в акції Національного фонду соціального захисту матерів і дітей "Україна – дітям" в рамках започаткованого благодійного руху "Митці Франції – дітям України".

Глава держави зазначив, що "на жаль, Україна ще не знаходиться у такому стані, щоб приділяти достатньо уваги вирішенню питань, які стосуються дітей".

Також Кучма висловив упевненість "що з кожним роком держава, у тому числі і громадські організації, зможуть надавати більше допомоги у вирішенні питань. І благодійний рух "Митці Франції – дітям України" також у цьому загальному контексті", – сказав глава держави.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: