Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Люди Медведчука" пригрозили Сендаку: добровільна відставка за три дні або арешт

Понеділок, 22 березня 2004, 15:52
Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак заявляє, що йому погрожують арештом, який відбудеться у найближчі три дні.

Як передає кореспондент УНІАН, у понеділок на прес-конференції він заявив: "Люди з оточення першого заступника голови ДПА України, депутата Львівської облради Сергія Медведчука погрожують арештувати мене у найближчі три дні, якщо я добровільно не складу повноваження голови облради і не пристану на їх пропозицію перейти на роботу в Київ".

За словами Сендака, у п`ятницю, 19 березня, близько 19-ї години вечора, коли він після роботи приїхав додому у Дрогобич, біля нього зупинився автомобіль з приватними транзитними номерами, із якого вийшли двоє молодиків та представились "людьми з оточення Медведчука" і запропонували добровільно написати заяву про складення повноважень голови облради і прийняти пропозицію про перехід на роботу у столицю.

Інакше, як продовжив Сендак, молодики повідомили, що в найближчі три дні його буде заарештовано з мотивацією, щоб він не заважав у проведенні слідства, адже проти нього порушено кримінальну справу, і буде звільнено з роботи його сина, який віднедавна працює у Львівській прокуратурі.

Як зазначив Сендак, "2 березня було порушено кримінальну справу за ст. 190 п. 4 Кримінального кодексу України (шахрайство) проти керівництва Дрогобицького АТП 14607, яке я очолював до обрання головою облради, а не проти мене особисто. Правоохоронці чинять тиск на акціонерів, вимагаючи, щоб вони свідчили про те, що я під тиском змушував продати мені акції. Це безпідставні звинувачення".

Як сказав голова облради, і погрози, і порушення кримінальної справи, за якою йому поки що не пред`явлено жодних звинувачень, – "це все методи психологічного тиску на мене команди Медведчука, який дав слово президенту усунути мене до 1 квітня".

Голова облради не виключає, що його можуть заарештувати до початку сесії Львівської облради, яка відкриється 30 березня.


Читайте також про наміри Медведчука-молодшого звільнити Сендака тут:

Сергій Медведчук: Ми радилися з братом щодо мого переходу до Києва. Він сказав: роби як знаєш


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування