Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сергій Медведчук платить за голосування проти Сендака по 30 000?

Середа, 24 березня 2004, 11:19
30 березня на сесії Львівської облради фракції "Соціальна справедливість", створена на базі СДПУ(о), та "Ділова Львівщина" намагатимуться зняти з посади голову Львівської обласної ради Михайла Сендака.

Про це повідомив керівник представництва "Нашої України" у Львівській області, депутат Петро Олійник, передає прес-служба "Нашої України".

Олійник зауважив, що ці фракції "поставили перед собою завдання – будь-що зняти з посади законно обраного голову Львівської обласної ради Михайла Сендака".

Петро Олійник також повідомив, що має намір "звертатися до ПАРЄ, ОБСЄ та інших міжнародних організацій, щоб вони взяли під громадський контроль полігон антиконституційних дій, який влада влаштувала не лише у Львові, а і в Тернополі, Мукачевому".

За словами Олійника, "на народних депутатів України, зокрема на депутатів львівської облради, зараз чиниться колосальний політичний та кримінальний тиск: перевіряються всі підприємства "нашоукраїнців"; на депутатів, які займаються бізнесом, заводять кримінальні справи; створюється політична заборона на професію; звільняють з роботи членів депутатських родин".

"Крім того, запустили в дію таку цинічну машину, як підкуп: коли депутатам-"нашоукраїнцям" від соціал-демократів пропонують по 30 тисяч доларів і щомісячну зарплату в розмірі трьох тисяч доларів. Це все робиться з метою виконання замовлення від політичного кілера Сергія Медведчука, який оголосив, що зніме Сендака з посади голови обласної ради", – зазначив Олійник.

Олійник вважає, що "те, що відбувається сьогодні на Львівщині – це новітній взірець неототалітарної держави, що відкидає демократію, якої, на превеликий жаль, в Україні ніколи не було".

"Ситуація на Львівщині є вкрай напруженою, і ми готуємося дати рішучу відповідь, технологічно й організаційно відпрацьовуючи всі моменти захисту законно обраного голови Львівської обласної ради", – повідомив Петро Олійник.

Він припустив, що Сендака можуть спробувати запроторити у в’язницю, в камеру попереднього затримання. "Але ми цього не допустимо, бо лише суд має право вирішувати, винна людина чи ні", – наголосив депутат.

Читайте також:

Сергій Медведчук: Ми радились із братом щодо мого переходу до Києва. Він сказав: роби як знаєш


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування