Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЮЩЕНКА НАРОДИВСЯ СИН ТАРАС

Четвер, 25 березня 2004, 09:12
В ніч на 25 березня у лідера "Нашої України" Віктора Ющенка та його дружини Катерини народився син Тарас.

Про це повідомляє прес-служба "Нашої України".

Пологи пройшли добре, хлопчик вагою 4,250 кг та породілля почуваються нормально.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", після того як близько 11 години у четвер Віктор Ющенко прийшов до парламентської зали, до нього підходили народні депутати, вітали з народженням сина. Серед них був і член СДПУ(о) Нестор Шуфрич.

У Віктора Ющенка це вже п'ята дитина. Він має доньку Ліну( 23 років), сина Андрія (18 років), п’ятирічну Софійку та трирічну Христинку.

Катерина Ющенко-Чумаченко під час вагітності перебувала на обліку в українських лікарів, але власне пологи відбувалися у Відні. Таке рішення було прийнято, враховуючи стан здоров'я та вік породіллі – після 40 років зростає ризик для жінки та дитини.

Прес-секретар Віктора Ющенка Ірина Геращенко заявила, що однією із причин вибору місця також було питання безпеки. Родина Ющенків вже багато років перебуває в атмосфері погроз та інформаційного цькування, які негативно впливають на емоційний стан вагітної жінки.

Геращенко нагадала, що попередню дитину, доньку Христину, якій наразі три роки, Катерина народила в Україні. І хоч пологи пройшли нормально, за кілька днів подружжя Ющенків ледве не втратило дитину через занесену інфекцію. Той інцидент, випадково чи ні, співпав із кульмінацією війни олігархічних кланів з урядом Ющенка.

Тоді дівчинку рятували й українські медики, і їх колеги з-за кордону. В родині й досі з жахом пригадують ті страшні тижні, коли йшла боротьба за життя Христинки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування