Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Європейський союз допоможе провести демократичні вибори в Україні

Четвер, 25 березня 2004, 09:22
У рамках Програми технічної допомоги Україні Європейський Союз повідомляє про початок шести проектів, спрямованих на підтримку українських громадських організацій у їхній діяльності, пов'язаній з наближенням президентських виборів.

Про це повідомили в представництві Європейської комісії в Україні, Молдавії і Білорусії, передає Інтерфакс-Україна.

Ці проекти будуть спрямовані на забезпечення освіти і мобілізації виборців і моніторинг засобів масової інформації, їхнє загальне фінансування складає EUR472 тис.

З березня по квітень будуть розпочаті проекти "Прозорість виборів і вибори президента України 2004 року в Збройних силах України", що буде впроваджуватися Черкаським обласним Комітетом солдатських матерів.

Також будуть розпочаті проекти "Посилення свободи ЗМІ, прозорість і верховенство права під час виборів президента України 2004 року" (організація "Глобальна кампанія за свободу самовираження в підтримку Статті 19"); "Проект освіти і мобілізації виборців: для забезпечення рівності кандидатів на виборах президента України" (благодійний фонд "Творчий центр "Counterpart").

Наступні два проекти, що почнуться – "Освіта і мобілізація молоді на виборах президента" (Центр політичного утворення); "Ініціатива передвиборного навчання виборців-новачків" (проект "Фонд прав людини").

Метою шостого проекту за назвою "Важить кожен голос", що буде впроваджуватися Донецьким молодіжним дебатним центром, є підтримка проведення виборів у відповідності зі стандартами Ради Європи й ОБСЄ, особливо у відношенні голосування молодих.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: