Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича від Ющенка відділяють 8%

Четвер, 4 березня 2004, 17:14
Віктор Ющенко має найбільшу підтримку на майбутніх президентських виборах, а на вихід у другий тур виборів, найімовірніше, претендуватимуть Віктор Янукович і Петро Симоненко.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Українським інститутом соціальних досліджень і центром "Соціальний моніторинг" з 17 по 26 лютого, повідомляє УНІАН.

Згідно з результатами. з-поміж тих, хто визначився з обранцем на майбутні вибори, найбільшу підтримку мала б кандидатура Ющенка. За нього проголосувало б 21% опитаних. На другому місці Янукович – 13% опитаних. За Симоненка віддали б свій голос 12%.

Як сказав на прес-конференції голова правління Українського інституту соціальних досліджень Олександр Яременко, різниця у рейтингу Януковича і Симоненка доволі умовна, і на сьогодні з упевненістю можна говорити лише про те, що ці два політики, найімовірніше, претендуватимуть на вихід у другій тур.

На запитання "Якби президентські вибори відбулися наступної неділі і в бюлетень для голосування були включені такі кандидати, то за кого з них Ви проголосували б? Назвіть лише одне прізвище" близько 14% не змогли дати однозначної відповіді та вагалися з відповіддю, 10% проголосували б проти всіх. Ще 7% не стали б брати участі у виборах.

Всього опитано 2064 респонденти в усіх адміністративно-територіальних одиницях України. Похибка складає 1,3-2,1%.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування