Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В офіс НРУ у Прилуках кинули запалювальну бомбу

Четвер, 22 квітня 2004, 16:06
22 квітня 2004 року о 3–й годині ночі у Прилуках, що на Чернігівщині, невідомі зловмисники кинули запалювальну бомбу в приміщення Народного руху України та місцевого блоку "Наша Україна – Народний рух".

Про це повідомляє прес-служба НРУ.

Як сказано у заяві, "невідомими зловмисниками", які залишаються такими тільки для правоохоронних органів, була кинута запалювальна бомба, внаслідок чого був повністю знищений балкон офісу, щит з написом "Народний Рух України", стенд з повідомленням "до падіння режиму залишилось 192 дні", прапори Народного Руху України , "Нашої України", вигоріла одна з кімнат офісу".

Це вже третя спроба знищити приміщення Народного Руху України у Прилуках. Перші дві було безкарно вчинено у січні і лютому цього року. У заяві НРУ наголошується: "Бездіяльність правоохоронних органів розцінюємо як заохочення бандитів, а ці акції на тлі постійного тиску, погроз, шантажу і звільнення з роботи членів НРУ та прихильників "Нашої України" – як сплановані владою".

На думку НРУ, "мукачівське свавілля" розповсюджується по всій Україні, і бандитська акція в Прилуках – ще одне підтвердження цього".

"Донецьк, Мукачеве, Суми, Ромни, сьогодні Прилуки є ланками одного ланцюга", – сказано в заяві.

"В Україні встановлюється диктаторський, міліцейсько-кримінальний режим. Кримінальні угрупування і органи внутрішніх справ працюють спільно – одні вчиняють злочини, а інші байдуже за цим спостерігають", – наголошує НРУ.

"Знищивши стенд "до падіння режиму залишилось 192 дні", вони зірвали тільки шмат паперу, але це не допоможе уникнути неминучого кінця цього злочинного режиму. Кожен наступний день скорочує їхнє панування. Сьогодні до їх падіння вже тільки 191 день!" – підкреслюється в заяві НРУ за підписом Бориса Тарасюка.

Закінчується заява словами: "Сказавши на виборах цього року "Ні фашистському режиму", ми збережемо демократію в Україні! Геть бандитську владу! Бандитам – тюрми!"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування