Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович буде змагатися з Ющенком за президентство "не словом, а ділом"

Четвер, 22 квітня 2004, 20:51

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович вважає, що передвиборний період "не може виправдати політичного популізму".

Таку думку він висловив в інтерв'ю ІТАР-ТАСС, повідомляє прес-служба Кабміну.

Він відзначив, що уряд "не повинен займатися популізмом, а йтиме шляхом вирішення реальних питань і державних пріоритетів".

Відповідаючи на запитання, як позначиться на роботі висунення його кандидатом у президенти України, Віктор Янукович підкреслив, що його "стиль роботи у зв'язку з цим абсолютно не зміниться".

"Я і мій уряд працюємо у надзвичайно важливий для України і її громадян період", – сказав він.

"Досі у мене навіть не було часу включати політичну складову. Уряд ніколи не займався піаром. Навпаки, ми навіть брали на себе деякі непопулярні рішення, не обіцяючи нічого нездійсненного. Все, що ми обіцяли, ми робили", – додав Янукович.

"Реальні справи не повинні розходитися зі словами – це й буде головною стратегією у передвиборний період", – підкреслив він. Янукович зізнався, що почуває себе "молодим політиком", оскільки "більше завжди займався господарською роботою".

"Популізм може бути політично іноді й вигідним, проте я ніколи не піду шляхом популізму, бо знаю: люди від керівника будь-якого рангу хочуть чути тільки правду і вірять тільки реаліям", – сказав він.

Водночас Янукович готовий до жорсткої передвиборної боротьби: "Боротьба ніколи не викликала у мене страху. У моєму житті були поразки, проте без них немає перемог, і я завжди робив з поразок висновки".



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування