Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма не впливає на рішення дочки, пишається внуком-технарем і з задоволенням працює сокирою

П'ятниця, 23 квітня 2004, 12:37
Президент України Леонід Кучма говорить, що не впливає на рішення своєї дочки Олени Франчук.

Про це Кучма сказав в інтерв'ю щотижневикові "2000", відповідаючи на питання, чи радиться вона з батьком, роблячи публічні заяви.

"Ні в якому разі. Вона усе вирішує сама. Наприклад, її рішення взяти участь у громадській гуманітарній акції з надання допомоги хворим на СНІД було абсолютно самостійним. Але я, безумовно, схвалюю подібну її активність", – відзначив президент.

Він також прокоментував одну з фраз з недавнього інтерв'ю дочки, де вона говорить про пристрасть батьків до самостійного "поливання-підгортання":

"Я виріс з дитинства на нашій українській землі. Я дуже люблю її. І якщо я бачу пейзаж, що не відповідає моєму уявленню про порядок, я намагаюся цей порядок відновити. І тому з задоволенням працюю і з лопатою, і з граблями, і з сокирою. І це всі добре знають".

На питання, чи часто йому доводиться бачиться з онуками, Кучма відповів: "Часто – особливо з онуком. Він любить у нас бувати, особливо у вихідні. Він у нас технар до мозку кісток. Я дивуюся, що він з найменшого віку міг розібратися зі складною технікою. Йому зараз уже 13, для нього комп'ютер – як для нас авторучка", – розповів Кучма.

"Дивний час. Разом з тим мені шкода, що Інтернет, комп'ютерна техніка відірвали дітей від книги", – поскаржився він.

Читайте також:

Нове життя Олени Франчук


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...