Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко заявляє, що всіх опозиційних політиків прослуховують

Вівторок, 6 квітня 2004, 16:08
Народний депутат України Юлія Тимошенко заявляє, що всіх опозиційних політиків прослуховують. Про це вона заявила у чаті на своєму інтернет-сайті.

За словами Тимошенко, "у технічних центрах операторів мобільного зв`язку працюють цілі відділи спецслужб з прослуховування".

Вона сказала, що "зараз така новітня технологія дискредитації політиків. Береться телефонна розмова, каркас, логіка діалогу зберігається, зберігаються також деякі слова і вислови, однак, окрім того, до неї ліпляться вигадані абсурдні репліки, які роблять цю розмову за змістом протилежною.

Наприклад, ви говорите по телефону "Я завтра буду…", а в інтернет-розшифровках ця фраза звучить як "я завтра буду робити все для того, щоб організувати антиконституційний заколот" (продавати наркотики, підкладати вибухівку) тощо".

Тимошенко зазначила: "Ми звернулися до Генеральної прокуратури України та Служби безпеки України з вимогою встановити, хто займається несанкціонованими прослуховуваннями опозиційних політиків". "Однак чомусь мені здається, що наш запит пішов безпосередньо до організаторів та виконавців цих прослуховувань", – зауважила вона.

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування