Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович та Ющенко наввипередки кажуть Руслані, що слідкували за її перемогою

Понеділок, 17 травня 2004, 11:44
Прем’єр-міністр України Віктор Янукович направив поздоровлення переможиці 49-го європейського музичного конкурсу "Євробачення" Руслані Лижичко.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

"Завдяки Вашому таланту і виконавській майстерності Європа була скорена енергією та емоційною глибиною української пісні! Ваша перемога – це дуже символічна подія. Вона ще раз продемонструвала Європі та світові той факт, що Україна – це держава колосальних потенційних можливостей, в тому числі й культурних", - йдеться у привітанні.

"Після нашої нещодавньої зустрічі на відкритті цьогорічного фестивалю "Таврійські Ігри" я ні хвилини не сумнівався у Ваших можливостях наполегливо працювати і перемагати", - стверджує Янукович.

"Із великим хвилюванням мільйони Ваших прихильників в Україні, в тому числі й я та моя родина, стежили в суботу ввечері за підбиттям підсумків фіналу європейського музичного конкурсу "Євробачення", - йдеться в привітанні.

Янукович побажав Руслані, її чоловікові та творчому колективу нових звершень. "Співайте, Руслано, на радість усім Вашим шанувальникам, усій нашій великій українській родині, нашій співочій землі, нашим роботящим людям, які горді сьогодні за Вас, за Ваш переконливий успіх. Здоров‘я Вам і добра", - побажав Янукович.

В той же час лідер "Нашої України" Віктор Ющенко також спостерігав за ходом голосування і "тримав кулаки" за українську представницю, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Я щиро радий, що на конкурсі "Євробачення-2004" перемогла найдостойніша учасниця", – відзначив Ющенко.

"Перемога в такому представницькому конкурсі – це, безумовно, результат титанічної праці. Можливо, європейська аудиторія так тепло сприймала Руслану не лише тому, що вона надзвичайно талановита співачка, а й завдяки тому, що виконана композиція "Дикі танці" несе в собі шалену енергетику та багато автентики", - сказав Ющенко.

"Дуже важливо, що завдяки Руслані світ дізнався про давню, самобутню, і, водночас, дуже сучасну українську культуру," – підкреслив Віктор Ющенко.

Читайте також:

Україна після перемоги Руслани прокинулася протверезілою, вважають у Британії

Руслана перемогла на Євробаченні. Вона хоче, щоб Україна була повноцінним членом Європи

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування