На закритому засіданні парламенту Марчук сидить у кріслі Януковича

Середа, 19 травня 2004, 10:37
У Верховній Раді в середу зранку в закритому режимі відбувається заслуховування інформації керівництва силових структур та МЗС стосовно участі українських військ в Іраку.

Як повідомив "Українській правді" один із депутатів, в урядовій ложі парламенту присутні представники Кабінету міністрів, які мають виступи із доповіддю стосовно цього питання.

Це перший заступник міністра закордонних справ Володимир Єльченко, міністр оборони Євген Марчук, секретар Ради нацбезпеки Володимир Радченко та перший заступник керівника СБУ Юрій Землянський.

Депутат звернув увагу на той факт, що в урядовій ложі Марчук сидить у кріслі прем'єр-міністра.

За словами джерела "УП", представник МЗС Володимир Єльченко у своєму виступі зазначив, що Україна не може виводити війська з Іраку, оскільки вона взяла на себе міжнародні зобов'язання і зараз в Іраку присутні війська багатьох інших держав.

На пропозицію лідера однієї із фракцій про проведення відкритого засідання стосовно подій в Іраку міністр оборони Євген Марчук сказав, що це може вплинути на "глибину інформації", яку можуть отримати депутати.

Як відомо, напередодні парламент вирішив у закритому режимі заслухати інформацію про присутність українських військ в Іраку.

Фракції КПУ, СПУ, БЮТ і частина "Нашої України" вимагають виведення українських військ з Іраку.

Читайте також:

Силовики і Грищенко секретно доповідатимуть про українців на війні в Іраку


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: