Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Знищення біг-бордів і газет "Нашої України" збіглося з приїздом Ківалова

Субота, 29 травня 2004, 17:57
У Чернівцях невідомі знищили біг-борди “Нашої України”, викрали 35 тисяч газети “Так!” та побили головного редактора опозиційної газети.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецьго штабу "Нашої України".

В ніч на 28 травня невідомі зловмисники облили фарбою щонайменше 5 з 14 біг-бордів блоку “Наша Україна”, розташованих на центральних вулицях Чернівців.

Після того бригадам працівників чернівецького агентства, що забезпечує розміщення рекламих щитів, було дано команду терміново замінити знищені політичні біг-борди на комерційні. При цьому прес-служба звертає увагу, що договір про розміщення зовнішньої реклами блоку “Наша Україна” був укладений до 1 липня.

Крім того, під ранок з 27 на 28 травня з приміщення готелю “Буковина”, де розміщений регіональний штаб блоку Віктора Ющенка “Наша Україна”, з одного із підсобних приміщень було викрадено щонайменше 35 тисяч екземплярів свіжого номера газети “Так!”

Буковинська "Наша Україна" вважає обидві події "цілеспрямованими і чітко зорганізованими провокаціями"а голова регіонального штабу блоку Іван Демчак звернувся із листом на ім’я міліцейського керівництва міста і області з вимогою знайти зловмисників і порушити проти них кримінальні справи.

Ще один інцидент стався вдень 28 травня. За повідомленням прес-служби, до редактора опозиційної на Буковині газети “Час” Петра Кобевка, видання якого симпатизує опозиційним силам, зайшов невідомий чоловік і запропонував написати за певну суму “викривальний компрометуючий матеріал”.

Після того, як редактор вийшов на вулицю, невідомий біля дверей редакції завдав несподівано сильного удару Кобевку в обличчя, і кинувся тікати. Інший зловмисник в цей час чекав свого товариша біля воріт редакції, будучи на сторожі.

"Після удару в обличчя у редактора “Часу” почалась сильна кровотеча з рота і носа, не виключено, що у нього зламане перенісся", - повідомляє прес-служба з посиланнями на в.о. начальника Першотравневого райвідділу міліції міста Чернівці підполковника міліції Іван Рурака, який особисто виїжджав на місце події.

Як зазначає прес-служба, Кобевку надали першу допомогу в одній з чернівецьких лікарень, а Рурак особисто пообіцяв керівнику Чернівецького регіонального штабу “Нашої України” Демчакові провести “неупереджене розслідування факту побиття”.

"Цікаво, що саме 28 травня на Буковині з робочою поїздкою перебував голова ЦВК Сергій Ківалов", - додає прес-служба.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування