Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛИТВИН ПОПЕРЕДИВ: ЯКЩО БЛОКУВАТИМУТЬ ТРИБУНУ, ВІН ЗАКРИЄ ПАРЛАМЕНТ ДО ОСЕНІ

Четвер, 3 червня 2004, 11:28
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин попередив депутатів, що якщо вони далі продовжуватимуть блокувати трибуну парламенту, він може оголосити про закриття сесії.

Про це Литвин заявив після перерви в ранковому засіданні, яка була оголошена, коли фракції опозиції почали блокувати трибуну. Вони вимагали розгляду питання про заборону "Криворіжсталі" і приховування Кабміном доходів бюджету.

Литвин повідомив, що тепер коли депутати наступного разу заблокують трибуну, він поставить на голосування питання, чи готові депутати працювати далі. "Якщо рішення не буде прийнято, я оголошу про дострокове закриття сесії", - сказав Литвин.

Ця заява викликала критичні виступи ряду депутатів.

Литвин також сказав, що під час перерви доручив регламентному комітету на 16 годину підготувати проект постанов про позбавлення мандату всіх депутатів-сумісників Толстоухова (НДП), Слаути (Аграрна партія), Сацюка (СДПУ(о), Клюєва ("Регіони України"), Онопенка (БЮТ) і Мойсика ("Наша Україна").

Депутати запитали, чому Литвин сам не голосував за позбавлення мандату депутата Толстоухова, спікер сказав: "Я не можу одночасно голосувати й відбиватися від депутатів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування