Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ПІДЕ В ПРЕЗИДЕНТИ ЗІ СПІВОЧОГО ПОЛЯ

Середа, 30 червня 2004, 20:10
У неділю, 4 липня о 12.00 на Співочому Полі у Києві відбудеться мітинг на підтримку Віктора Ющенка, який цього дня подасть до Центральної виборчої комісії документи про реєстрацію його кандидатом на посаду президента.

Про це повідомляє прес-служба Віктора Ющенка.

Планується, що в акції візьмуть участь представники з усіх міст і сіл України. Всього в країні нараховується 35 тисяч населених пунктів.

Як відомо раніше, Ющенко заявив про своє рішення йти на вибори шляхом самовисування, Виступаючи у неділю перед виборцями на Кіровоградщині, лідер "Нашої України" заявив: "Я вирішив йти на вибори шляхом самовисування, оскільки мою програму окрім партій Блоку "Наша Україна" підтримує широке коло політичних і громадських організацій".

Ющенко також висловив переконання, що "головна боротьба відбуватиметься не між представниками різних політичних сил, а між кандидатом від влади й представником народу".

Згідно з "Календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення виборів президента України 31 жовтня 2004 року", саме 4 липня починається етап висування кандидатів у президенти.

На 4 липня заплановано з'їзди СПУ, Регіонів України та СДПУ(о), де також планується висування кандидатів в президенти від партій.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування