Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича підтримають 50 партій, а потім він піде у відпустку?

Середа, 9 червня 2004, 11:53
Голова політвиконкому Партії регіонів Володимир Рибак заявив, що наразі більше 50-ти партій центристського спрямування готові підтримати Януковича як єдиного кандидата.

"Я скажу відверто, сьогодні більше 50-ти партій і центристського спрямування, і просто конструктивних партій, готові разом з нашою партією підтримати Віктора Федоровича, як єдиного кандидата", - заявив Рибак у вівторок в ефірі програми "Саме той".

"Я вважаю, що вже в липні-місяці Янукович буде як народний кандидат від суспільних організацій. Дуже багато суспільних організацій сьогодні дзвонять і кажуть, що ми готові підтримати", - додав також він.

"Почнеться передвиборча компанія, ми будемо створювати консультативну раду, об'єднувати зусилля, будемо показувати позитивні моменти, будемо говорити про недоліки і про ті проблеми, які уряд буде вирішувати і потім просуватися", - сказав він.

Також Рибак сказав, що робота з формування коаліції саме на підтримку Януковича в стадії переговорів, але є досягнута домовленість. Рибак вважає переговорний процес позитивним і висловив упевненість що "партії вже в 20-их там, 25-их числах (червня) висловлять підтримку єдиному кандидату Януковичу".

На питання щодо пропозиції, що на період передвиборчої кампанії для того, щоб забезпечити рівні можливості всім кандидатам, прем’єрові варто було б взяти тимчасову відпустку, Рибак відповів: "Час – це рішення буде самого прем'єра".

"Я вважаю, що тут цілком можливий такий варіант. І Янукович сьогодні націлює і партії, і коаліцію партій. Ми маємо провести чесні, відкриті вибори. Щоб були рівні можливості для цього. Для всіх".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування