Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вінський їде на Львівщину, щоб Мороз набрав потрібні голоси

Четвер, 15 липня 2004, 11:48
Політрада СПУ поставила завдання перед Львівською організацією СПУ набрати в регіоні, як мінімум, 10% голосів за кандидата в президенти Олександра Мороза.

Про це повідомила УНІАН другий секретар Львівського обкому СПУ Ольга Стабровська.

На моє переконання, це реально, і ми докладемо для цього всіх зусиль”, - наголосила Стабровська.

Вона також сказала, що керівник виборчого штабу Мороза Йосип Вінський в суботу відвідає Львівщину з одноденним робочим візитом.

Основною метою його приїзду до Львова буде організація роботи виборчої кампанії лідера СПУ у Львівській області,

За її словами, програма перебування одного з лідерів СПУ буде короткою, але насиченою. Заплановано його зустріч з делегатами розширеного пленуму партійного активу соціалістів Львівщини, в якому візьмуть участь понад 300 делегатів з міст та районів області. Основним питання пленуму буде обговорення і визначення завдань для партійних осередків під час президентської кампанії кандидата Мороза, а також прес-конференція для представників регіональних ЗМІ.

За словами Стабровської, керівник центрального виборчого штабу Мороза має намір особисто ознайомитися із структурою та працівниками виборчих штабів лідера СПУ на Львівщині та довести до їх керівників напрями і методи ведення виборчої кампанії Мороза в регіоні.

Як повідомила Стабровська, на даний час у Львівській області вже створено і функціонує обласний виборчий штаб Мороза, який очолює перший секретар Львівського обкому СПУ Євген Таліпов.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування