БРОДСЬКИЙ ПОЇДЕ В ЦВК НА ПОЛИВАЛЦІ, а Тягнибок – агент АП

П'ятниця, 23 липня 2004, 00:00
Лідер партії "Яблуко" Михайло Бродський схвалює виключення Олега Тягнибока з фракції "Наша Україна".

У своєму коментарі для ЗМІ Бродський назвав заяви Тягнибока "давно і добре спланованою брудною провокацією".

"Ми знаємо, що таке законсервований агент. Його завдання – у потрібний час і в потрібному місці улаштувати гучну провокацію, дискредитувати своїх колег. І не випадково на тій горі виявилися журналісти й телекамери", - сказав Бродський.

"На жаль, але знайдуться ще десятки таких агентів, готових по команді вставити ніж у спину товаришеві", - відзначив він.

За його словами, "це і є мета московських політтехнологів, нашої влади й спецслужб – будь-якими способами очорнити Віктора Ющенка – народного президента".

Бродський нагадав, що тільки Ющенко виступив "із твердою критикою антисемітчини в "Сільських вістях", у той час як Тимошенко, Мороз і Симоненко зволіли відмовчатися".

Коментуючи те, що висловленнями Тягнибока займеться Генпрокуратура, Бродський порекомендував, щоб прокуратура займалася такими витівками не тільки під час виборчої кампанії.

"Нехай дадуть оцінку плівкам Мельниченка й антисемітським висловлюванням Кучми й Азарова. Нехай розберуться з "Сільськими вістями", Сподаренком і Бокієм за публікаціями яких уже виднілися погроми", - відзначив він.

У коментарі "Українській правді" Бродський також підтвердив намір брати участь у виборах президента шляхом самовисування для того, щоб розповісти людям правду про Віктора Януковича.

За словами Бродського, у понеділок він приїде подати документи до ЦВК на поливалці.

"За 10 років правління нинішнього режиму в країні нагромадилося стільки бруду й нечистот, що пора серйозно взятися за її очищення", - сказав він сайту "Яблука".

"Більш того, за останній місяць у ЦВК прийшло стільки всякої погані, ціль яких – не чесно брати участь у виборах президента, а перешкодити виборчій кампанії Віктора Ющенка".

"Тому настав час вичистити цю погань і з ЦВК, і з країни. Потрібно вичистити площу перед ЦВК від бруду, нанесеного танкістами, аферистами і божевільними", - додав він.

За словами Бродського, "хтось зрештою має стати асенізатором".

"Так склалося, що мені випала доля чистильника в країні брудних душ, проданої совісті і корупції", - сказав лідер "Яблука". - Я готовий виконати цю роль і закликати український народ своїм голосуванням змити бруд з України".

Як відомо, лідер "Братства" Дмитро Корчинський приїжджав подати документи до ЦВК на бронетранспортері.

"Українська правда"

Читайте також:

Навіщо потрібен Гельман, якщо є Тягнибок?

ЮЩЕНКО ПОКЛИЧЕ НАРОД БОРОТИСЯ З "ФАШИСТАМИ"-ПРОВОКАТОРАМИ

Заступник Медведчука хоче переконатися, що "УНА" – профашисти

Корчинський-"сатаніст" приїхав у ЦВК на броньовику

Генпрокурор обурився, коли Турчинов запитав, що замість Тимошенко когось перевдягнули

Ющенко змусить Тягнибока вибачиться за "москальсько-жидівську" мафію

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: