Янукович збирає підписи зі швидкістю 250 тисяч в день

П'ятниця, 23 липня 2004, 11:55
На підтримку кандидата в президенти від влади Віктора Януковича забрано понад півтора мільйона підписів.

Про це в п'ятницю повідомив керівник виборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко.

"Люди таким чином висловлюють своє ставлення до курсу на добробут, який впевнено проводить керований Віктором Януковичем уряд", - вважає Тігіпко.

Тігіпко також сказав: "Як би не намагалися деякі опоненти переконувати суспільство, що за цим стоїть лише адмінресурс, факти промовляють самі за себе. Додамо до цього чітку роботу тих наших представників, які збирають підписи".

Тігіпко також вважає, що народ зможе гідно оцінити запропоновану Януковичем програму, стрижнем якої є боротьба з бідністю, оскільки , на його думку, "економічне зростання (а 19% зростання ВВП, досягнуті у червні – цифра таки вражаюча) вже потроху впливає на покращення життя наших людей".

Донести її суть до кожного виборця – таке стоїть завдання. І нехай люди роблять висновки. Цій важливій роботі ми й присвятимо всі 100 днів, що залишилися до 31 жовтня, – зауважив Сергій Тігіпко.

Як вже повідомляла "Українська правда", на ранок середи, 21 липня, на підтримку кандидата в президенти Віктора Януковича вже зібрано мільйон підписів громадян.

Як відомо, кандидат в президенти після своєї реєстрації має зібрати півмільйона підписів на свою підтримку. Як повідомили УП в штабі Ющенка, там ще не починали широку кампанію зі збору підписів.

Водночас представники опозиції стверджують, що збір підписів за Януковича супроводжується тиском та використанням адмінресурсу.

"Українська правда"

Читайте також:

ЯНУКОВИЧ ВИГРАВ ГРУ ПЕРШИЙ МІЛЬЙОН

Любов до Януковича досягається без тиску і коштує до 1 гривні?

В Одесі хворих примушують підписуватися за Януковича

За Януковича силою підписують бібліотекарів, а через Ющенка не виходить газета

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування