Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича підтримали самбісти, сліпі та циркачі

Субота, 24 липня 2004, 11:40
Кандидатуру Віктора Януковича підтримали представники 25 політичних партій та близько 100 громадських організацій.

Угоду про створення виборчого об'єднання демократичних сил на підтримку Януковича було підписано в суботу в Українському домі перед Форумом демократичних сил на підтримку Януковича.

Виступаючи перед учасниками зібрання, міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов зазначив, що до координаційної ради протягом останнього часу доходили "сотні листів і телеграм" на підтримку "єдиного кандидата".

Також громадяни наголошували на необхідності координації дій в період передвиборчої кампанії.

В тексті угоди, зокрема, зазначається: "Усвідомлюючи необхідність зберегти в Україні соціальний, міжетнічний, міжконфесійний мир, завершити реформу політичної системи, утвердити в Україні основи сучасної ефективної соціальної держави... унеможливити упереджене ставлення з боку будь-яких держав, відстоюючи необхідність дотримання чесної і прозорої конкуренції при проведенні виборчої кампанії... сторони дійшли угоди про утворення виборчої коаліції центриських і лівоцентриських демократичних сил на підтримку Віктора Федоровича Януковича".

Попередньо передбачалося, що угоду підпишуть 30 політичних партій та 111 громадських організацій.

Серед інших угоду про підтримку Януковича підписали: Українська організація "Жінки і Діти", Загальна військова спілка, Аерокосмічне товариство України, Українське козацтво Івана Біласа, Українське реєстрове козацтво, Всеукраїнська спілка безквартирних офіцерів, Руський рух України, Нова генерація, Жіночий парламент України Олександри Кужель, Міжнародна організація "Золота фортуна", Циркова спілка Кобзова, Товариство сліпих, Союз Чорнобиль України, Національна федерація самбо, Товариство рятування на водах, Товариство садівників і городників.

Станом на 11-30 на форум прибули віце-прем'єр Андрій Клюєв і спікер парламенту Володимир Литвин. Також очікують на приїзд Януковича. Його з сумними обличчями вітають близько 100 молодих людей, тримаючи прапори "Молодь обирає Януковича".

"Українська правда"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування