Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тігіпка є сім ящиків із буквою "Я". І усмішка для "5 каналу". На Омельченка він не розраховував

Понеділок, 26 липня 2004, 13:11
Кандидат в президенти прем'єр Віктор Янукович проведе зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це в понеділок під час презентації прес-центру штабу Януковича заявив його керівник Сергій Тігіпко.

У той же час він не сказав, чи буде на зустрічі обговорюватися питання передвиборчої підтримки.

"Є поїздка до Криму. Зустріч з Путіним обов'язково буде, але, про що на ній ітиметься, мені не відомо", - сказав Тігіпко.

Він також повідомив, що зібрано 2 мільйони підписів за Януковича. Однак не сказав, коли вони будуть передані до ЦВК. В той же час журналісти могли побачити в конференц-залі сім ящиків із літерою "Я" на обкладинці (один із логотипів передвиборчої кампанії Януковича).

У відповідь на питання щодо тиску та спускання з обладміністрацій "рознарядок", Тігіпко закликав наводити конкретні факти.

Журналістка "5 каналу" сказала, що є подібні "рознарядки" у Рівненській області, Тігіпко попросив назвати конкретне прізвище, хто їх отримував. Коли вона не змогла цього сказати, Тігіпко з усмішкою сказав: "От завжди так. Говорите-говорите, а коли доходить до реальних фактів, то у вас нічого немає".

Коментуючи роботу штабу, він відніс до першого його здобутку підписання коаліційної угоди 26 партіями і 82 громадськими організаціями. Він зазначив, що розраховує насамперед не на електорат цих організацій, а на їх ресурс в агітації за Януковича.

Щодо рішення партії "Єдність" висувати свого кандидата, Тігіпко сказав: "Пам'ятаєте, скільки набрала "Єдність" на минулих виборах. Щось близько одного відсотка. Я з повагою ставлюся до їх вибору, але на велику підтримку ми не розраховували".

Як відомо, минулої суботи партія "Єдність" висунула кандидатом у президенти мера Києва Олександра Омельченка. В то й же час партія значилася у списку Форуму на підтримку Януковича.

Надалі, за словами керівника штабу, у Януковича заплановані агітаційні поїздки, а також він задекларував готовність брати участь у будь-яких дебатах, зустрічах на каналах, закликавши журналістів домовлятися про це завчасно.

У неділю в ефірі "Час-пік" на "5 каналі" повідомлялося, що Янукович відмовився від участі у програмі.

"Українська правда"


Читайте також:

Януковича підтримали самбісти, сліпі та циркачі

Омельченко – кандидат в президенти. Вихід на тропу війни з Януковичем?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування