Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Козаченко не впізнав нападника

Середа, 28 липня 2004, 15:48
На очній ставці народний депутат Олексій Козаченко не впізнав людину, що прийшла до міліції з повинною і стверджувала, що він був другим нападником на парламентарія.

По завершенні очної ставки, що пройшла в Одеській обласній прокуратурі в середу, Козаченко заявив, що представлений йому громадянин не нападав на нього.

Більш того, Козаченко заявив, що фоторобот, виготовлений міліцією для розшуку зловмисника, абсолютно не відповідає даному ним опису. Облуправління МВС пояснює невідповідність фоторобота невисокими технічними можливостями апаратури.

Як повідомлялося, збройний напад на Козаченка (депутатська група "Центр", довірена особа кандидата в президенти Віктора Ющенка) вчинений в Одесі в ніч на 24 липня. Висновок судмедекспертизи показав наявність у нього закритої черепно-мозкової травми, внутрішньої гематоми потиличної частини, численні забиті місця й синці.

За словами депутата, двоє невідомих напали на нього біля будинку. В одного з них був пістолет, який Козаченко вибив. Після цього він одержав удар, імовірно, від другого нападника. Козаченко підібрав із землі пістолет і вистрілив.

Один з нападників був убитий, другий утік. Убитий - 25-літній житель Одеської області, раніше тричі засуджений. Другий нападник також виявився уродженцем Одеської області, 1980 року народження.

Як повідомив на прес-конференції 27 липня прокурор Одеської області Михайло Гаврилюк, другий нападник сам з'явився в міліцію з повинною, а не був затриманий.
Гаврилюк також заявив, що в нападника стріляли із салону автомобіля депутата.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Група "Центр": за замахом на Козаченка стоїть Банкова?

На депутата з "Центру" напали

У нападника на представника Ющенка стріляли з автомобіля депутата


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування