Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов прийняв Мороза і відправив 7 самовисуванців

Понеділок, 5 липня 2004, 17:46
Центральна виборча комісія прийняла документи на реєстрацію кандидатом у президенти у лідера Соцпартії Олександра Мороза.

Голова Центвиборчкому Сергій Ківалов, в інтерв'ю журналістам після вручення Морозу довідки про прийняття документів, повідомив, що лідер СПУ став четвертим претендентом у кандидати на посаду президента, що здав усі документи на реєстрацію.

Ківалов також сказав, що до ЦВК у понеділок приходили представники семи або восьми самовисуванців, однак вони мали неповний пакет документів, зокрема, довідки про внесення застави в сумі 500 тис. грн. Усім їм було відмовлено в прийомі документів.

Разом з лідером СПУ в ЦВК прибув його уповноважений у Центвиборчкомі Йосип Вінський.

Рішення про висування Мороза кандидатом у президенти на виборах 2004 року прийняв у неділю, 4 липня, 11-й з'їзд Соціалістичної партії України.

60-літній Мороз - учасник двох останніх президентських кампаній (1994 рік - третій показник у першому турі з 13,33% голосів, 1999 рік - також третій, 11,29%). Народний депутат чотирьох скликань.

СПУ на парламентських виборах 2002 року зайняла 5-е місце з 6,87% голосів серед 33 учасників кампанії.

Як повідомляє кореспондент агентства в понеділок також зробили спробу здати документи на реєстрацію представники Народної партії вкладників і соціального захисту Владислава Кривобокова. Їм також було відмовлено, оскільки у них не було довідки про внесення застави.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування