Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко пророкує провал технологій влади, наводячи як приклад концерти

Вівторок, 6 липня 2004, 14:20
Віце-спікер Верховної Ради та керівник виборчої кампанії Віктора Ющенка Олександр Зінченко вважає, що на президентських виборах владі не вдасться залякати людей, щоб вони проголосували за провладного кандидата.

Таку думку він висловив в ексклюзивному інтерв'ю "Голосу Америки"

"Ми відчуваємо енергетику людей, тих, із ким ми зустрічаємося. І я абсолютно переконаний, що головна ставка, на яку сьогодні спирається влада, - страх і безнадія, що люди не підуть голосувати й залишаться 31 жовтня вдома – не буде реалізована", - сказав він.

За його словами, люди розуміють коли їх відверто купують. "Із Віктором Ющенком нині пов`язують справжні інтереси людей. Виборці відчувають більше душею, інтуїцією", - додав Зінченко.

"Я особисто переконаний, що у нас будуть складні та брудні вибори. Будуть спроби поширення і клонування досвіду Мукачевого. Але залякати народ нині неможливо. Слід зуміти пояснити, що у Мукачевому, Полтаві, Донецьку були сконцентровані можливості влади. Якщо це буде стосуватися загальнонаціональних виборів – зробити подібні кроки буде неможливо", - зазначив він.

Як відомо, на виборах в Мукачевому, Донецьку та Полтаві спостерігачі відзначали велику кількість порушень під час виборчої кампанії та в день голосування, зокрема, підкуп виборців, тиск та залякування конкурентів, фальшування результатів волевиявлення, тощо.

Зінченко також висловив переконання, що владі не вдасться розділити Україну на Захід і Схід.

"Влада прагне зробити такий сценарій, що за Віктора Ющенка голосуватимуть так звані "западенці", а за Віктора Януковича є Схід. Це абсолютно невиправдане твердження. Це штучна ситуація поділу країни" – зазначив віце-спікер.

"Україна нині тяжіє до єднання. Українці тяжіють один до одного… Не випадково у Донецьку, Луганську, Харкові з величезним успіхом проходять виступи українських творчих колективів, які ніколи раніше не збирали там стадіони прихильників. Такі ж тенденції бачимо у Львові, Івано-Франківську, Чернівцях. Вони інтегруються в цілу Україну. Отож, незважаючи на те, що вибори складні, що технології брудні вже застосовуються, вони не зможуть зламати загальної ситуації. Я в цьому переконаний. І ми готові до цього", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування