Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Якщо Янукович зніме Бродського, то сам опиниться на лаві підсудних ?

Четвер, 12 серпня 2004, 16:23
Якщо з перегонів знімуть кандидата в президенти Михайла Бродського, голова парламентського комітету зі свободи слова Микола Томенко ініціює відкриття кримінальної справи щодо Януковича.

Так Томенко прокоментував намагання Партії регіонів зняти Бродського з президентських перегонів, повідомляє прес-служба Центрального штабу Ющенка.

"У разі якщо суд прийме рішення про зняття Бродського, то я не знаю, що тоді робити з Януковичем", - говорить Томенко.

Він навів цитату з наради Януковича з зернотрейдерами, де прем’єр дозволив собі такий вислів, як "переб’ємо ноги, а потім відірвемо голови".

"Слава Богу, що на цій нараді був Кучма, який фактично стримав ситуацію і сказав Януковичу, що не треба проводити наради з бухти-барахти", - говорить Томенко.

"Якщо знімуть Бродського, то я особисто подам відповідні документи по Януковичу. - По цитаті про відривання голів можна порушити кримінальну справу, адже це є прямою загрозою для життя конкретних людей".

"Сподіваюсь, що суд прийме законне рішення у справі "Партія регіонів проти Бродського". Партія регіонів позивається не з Бродським, вона апелює до нібито незаконних дій ЦВК", - каже Томенко.

"Ситуація не проста, це стосується окремих положень програми кандидата в президенти Бродського", - говорить Томенко.

"Коли йдеться про смертну кару, треба враховувати, що більше половини громадян України за те, щоб законодавчо повернути смертну кару, а Бродський представляє інтереси цих громадян", - заявив народний депутат.

Читайте також:

ЯНУКОВИЧ ХОЧЕ ЗНЯТИ БРОДСЬКОГО - ЗА ЗВИНУВАЧЕННЯ У "ДЕРИБАНІ"

Ющенко: Крім Бродського Янукович намагатиметься зняти ще Кінаха і Черновецького

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування