Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович піариться за рахунок СДПУ(о), а бруд про Ющенка розкидатимуть у скриньки

Четвер, 12 серпня 2004, 17:38
Незабаром на Львівщині має з'явитися антиющенківська книга Олексія Ланя "Ющенко: історія хвороби". Її багатотисячним накладом відтиражовано в одній із друкарень Львова.

Про це повідомляє прес-служба львівського обласного штабу Віктора Ющенка.

Як стало відомо прес-службі штабу з компетентних джерел, найближчим часом ця книга потрапить у поштові скриньки багатьох львів'ян.

Штаб також повідомляє, що прем’єр-міністр Віктор Янукович доручив львівському губернатору Олександру Сендезі разом з львівською облрадою розблокувати сесію облради.

Як відомо, сесія львівської облради не може розпочатися вже півроку через її блокуваннями зокрема фракцією СДПУ(о) "Соціальна справедливість".

Коментуючи це рішення керівник львівського облштабу Ющенка, нардеп Петро Олійник пов'язав це зі спробами підняти рейтинг Януковича в регіоні.

"Рейтинг політичної довіри до Януковича на Львівщині є неймовірно низьким. Крок, який він зробив, давши доручення голові львівської облради Олександрові Сендезі забезпечити проведення сесії обласної ради – запізнілий", - сказав він.

За його словами, цим треба було займатися тоді, коли виникла політична криза у облраді, коли "Медведчук дав команду не йти на сесію, незважаючи на те, що дуже багато депутатів облради як фракції "Наша Україна", так і "Ділова Львівщина" розуміли, що є десятки економічних та соціальних питань, які неможливо вирішити без проведення сесії облради".

"Цей крок Януковича зроблений заради хорошого піару напередодні президентських виборів, це бажання знайти ще додаткових 2-3 відсотки голосів виборців на Львівщині", - сказав Олійник.

"Янукович показав, що усі домовленості з його політичними партнерами не мають ніякого значення, коли вирішуються його вузькі інтереси, які потрібні йому напередодні президентських виборів. Адже усі ми розуміємо, що блокування роботи сесії було "програмною засадою" СДПУ(о) на чолі з Медведчуком", - додав депутат.

Олійник назвав прихід депутатів з "Соціальної справедливості" на сесію облради "їх програшем в рамках корпоративно-кланової політики", залежністю "від кланової політики Януковича".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування