Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКА НАМАГАЛИСЯ НАЛЯКАТИ КАМАЗОМ?

П'ятниця, 13 серпня 2004, 14:08
У четвер ввечері стався інцидент за участю автомобіля, яким керував кандидат у президенти Віктор Ющенко, на шляху від Херсона до Новоолексіївки.

Як повідомляє його прес-служба, за 15 кілометрів до Новоолексіївки під час руху колони перша машина, за кермом якої був Ющенко, спробувала здійснити обгін вантажного автомобіля КамАЗ з причепом.

"Маневр був зроблений із дотриманням усіх вимог правил дорожнього руху, однак коли автомобіль Ющенка порівнявся з вантажівкою, КамАЗ раптово здійснив різкий маневр ліворуч і затиснув автомобіль Ющенка на узбіччя", - розповідає прес-служба.

"Після цього автомобілі колони, скориставшись фарами і звуковими сигналами, спробували знову обігнати вантажівку. Але водій знову повторив свій маневр".

"Після того, як КамАЗ утретє створив аварійну ситуацію на дорозі, машина супроводження зуміла обігнати його і притиснути до узбіччя зустрічної смуги", - зазначає прес-служба.

"Підставою для рішучих дій стали останні події довкола Ющенка - участь міліції в провокаціях, несанкціоноване стеження за депутатом, кричущі факти бездіяльності "правоохоронців", нездатність забезпечити охорону життя Ющенку", - пояснює прес-служба.

Після зупинки КамАЗу на місце події викликали працівників ДАІ, але водій відмовився продемонструвати документи, назвати ім'я і пояснити причину свого маневру.

Після цього колона на чолі з Віктором Ющенком продовжила рух, а водія передали правоохоронцям.

Усю ніч працівники охорони Ющенка та народні депутати намагалися дізнатися результати розслідування інциденту, однак вранці міліція повідомила, що водія відпустили, не взявши з нього жодних пояснень, не перевіривши на вміст алкоголю та наркотичних речовин в організмі.

Як зазначає прес-служба, напередодні співробітники охорони Ющенка "отримали інформацію про можливу загрозу його життю саме на дорозі".

"Тому представники Ющенка вимагали від правоохоронців детального вивчення інциденту, а до з'ясування всіх обставин події про неї вирішили не повідомляти", - також ідеться у повідомленні.

"Як стало відомо згодом, попри повідомлення про швидке звільнення водія, міліція всю ніч "працювала" з ним, і є підстави остерігатися, що цей інцидент буде використано як провокацію проти Ющенка", - говориться у повідомленні прес-служби.

Читайте також:

Янукович має доповісти Кучмі, чому "він віддавав накази про стеження за Ющенком"

Стеження за Ющенком: український вотергейт, якого не буде

КОЛИ МІЛІЦІЯ СТЕЖИЛА ЗА ВІДПОЧИНОМ ЮЩЕНКОМ, ВОНА ОХОРОНЯЛА ЙОГО ВІД ПСИХІЧНИХ РЕЦИДИВІСТІВ

ЮЩЕНКО ЗВИНУВАЧУЄ ЯНУКОВИЧА У СТЕЖЕННІ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування