Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко назвав Жванію ілюстрацією

Субота, 14 серпня 2004, 19:25
Кандидат в президенти Віктор Ющенко вважає показовим побиттям спроби генпрокуратури провести обшук у фірмах Давида Жванії, який є заступником начальника штабу Ющенка.

"Мова йде про те, як продемонструвати "залізну руку", налякати тих, хто зараз іще не визначився, з ким бути на виборах і за кого голосувати", - заявив Ющенко у Миколаївській області, де він перебуває у передвиборчому турі.

На думку Ющенка, на прикладі Жванії хочуть показати, що "кожного депутата, який буде голосувати проти конституційної реформи або братиме участь у виборчій кампанії на боці опозиції, чекатимуть подібні сюжети".

Але такі грубі методи політичної боротьби не додадуть владі прихильників, переконаний Ющенко, слова якого наводить його персональний сайт.

Ющенко нагадав, що кримінальну справу по Запорізькому абразивному комбінату, на підставі якої була вчинена спроба обшукати весь офіс компанії, закрили ще чотири роки тому через відсутність складу злочину і судового рішення про її повторне відкриття немає.

Як відомо, у п'ятницю представники Генпрокуратури зробили спробу обшукати офіс президента концерну "Брінкфорд" В’ячеслава Циганенка. При цьому слідчі посилалися на 165 статтю старого Кримінального кодексу, який в Україні вже не діє.

Протягом семи годин в офісі, окрім слідчої групи, перебували народні депутати від "Нашої України", які вимагали в слідчих законних документів, які б давали підстави на обшук.

Була спроба обшукати і кабінет Давида Жванії, який раніше був президентом концерну. Наразі підприємства, які входять до ЗАТ "Брінкофорд", опломбовані

Читайте також:

Жванії поставили пломби

У ПРИЙМАЛЬНІ ЗАСТУПНИКА НАЧШТАБУ ЮЩЕНКА ВЛАШТУВАЛИ "МАСКІ-ШОУ". Депутати викликали "Альфу"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування