Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича підтримують на 2% більше львів'ян, і їх ніхто за руки не тягне

Вівторок, 17 серпня 2004, 15:02
Порівняно з червнем рейтинг кандидата в президенти Віктора Януковича на Львівщині зріс на 2% і становить близько 10%.

Про це заявив керівник штабу Януковича на Львівщині, голова обкому Партії регіонів Олексій Радзієвський, повідомляє "Західна інформаційна корпорація".

На його думку, причиною зростання рейтингу Януковича на Львівщині стала активна робота виборчого штабу.

"За даними Центру політичних досліджень, активність штабу у липні - за п’ятибальною шкалою - становила 3,9 балів. Окрім того, штаб провів понад 50 різноманітних передвиборних заходів, забезпечив відкритість прес-служби штабу (9-12 звернень журналістів щодня)", - наголосив Радзієвський.

Він заявив, що сьогодні за Януковича на Львівщині агітує близько 8 тисяч осіб. "Серед них немає керівників великих підприємств, ректорів, директорів заводів і так далі, аби нас не звинуватили у використанні адмінресурсу", - підкреслив Радзієвський.

Він також повідомив, що станом на вівторок за Януковича на Львівщині зібрано близько 200 тисяч підписів.

Він відкинув усі звинувачення щодо порушення законодавства під час збору підписів. "Збір підписів проводиться відповідно до чинного законодавства України, адже це – один з ключових моментів агітаційної роботи", - заявив Радзієвський.

Він розповів, що особисто контролював збір підписів. "Я зупинився за 100 метрів від нашого пункту збору підписів біля Львівського національного університету ім. Івана Франка. Протягом 40 хвилин семеро перехожих поставили свої підписи за нашого кандидата. І ніхто їх за руки не тягнув", - розповів він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування