Тігіпко знає, звідки росте рейтинг Януковича

Понеділок, 2 серпня 2004, 18:46
Керівник центрального штабу кандидата в президенти Віктора Януковича Сергій Тігіпко прогнозує подальше зростання рейтингу прем'єр-міністра.

Так він прокоментував дані липневого опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, згідно з якими рейтинг Януковича зріс на 5%, тоді як рейтинг Ющенка залишився практично незмінним.

"Популярність нашого кандидата дедалі зростає, і це абсолютно закономірно", - цитує Тігіпка прес-службу штабу.

"Думаю, певною мірою, це результат реалізації передвиборчої стратегії нашого штабу, головними чинниками якої є роз’яснення основних положень передвиборчої програми Віктора Януковича. А вона, передусім, спрямована на розвиток демократії та підвищення добробуту. Зрозуміло, це знаходить в людей відгук, що й відбивається на стабільному зростанні рейтингу, - підсумував Тігіпко.

Відповідно до результатів опитування КМІС, за Ющенка у липні готові були проголосувати 29,9%, за Януковича - 25,2%.

Також скоротилася різниця другого туру: у випадку виходу лідерів рейтингу в другий тур за Ющенка готові віддати свої голоси 39,3% респондентів, що не відмовляються від участі у виборах, а за Януковича - 36,5% (14,3% ще не визначилися, а 9,9% сказали, що проголосували б проти обох).

ЗА МІСЯЦЬ ЯНУКОВИЧ НАБРАВ 5% РЕЙТИНГУ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування