Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма дав орден автору його третього президентського терміну

Субота, 21 серпня 2004, 20:45
Леонід Кучма своїм указом присвоїв звання Герой України з врученням ордена держави Василю Тацію – ректору харківської Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого.

За повідомленням прес-служби Кучми, нагородою "відзначено його (Тація) визначні особисті заслуги перед Українською державою у розвитку юридичної науки, багаторічну плідну наукову, педагогічну і громадську діяльність".

Як відомо, наприкінці минулого року очолювана Тацієм академія направила до Конституційного суду висновок, що нинішній президентський термін Кучми є першим і він може балотуватися на виборах 2004 року.

За деякою інформацією, спочатку академія Тація подала висновок, що Кучма не може балотуватися. Однак в Києві Тація змусили переписати документ – після того, як кафедра конституційного права підготувала негативний для Кучми вердикт, цю справу передали на кафедру теорії права.

Прес-служба президента також повідомляє про гарний настрій, з яким Кучма відвідав у суботу Харків для святкування 350-річчя заснування міста.

Вручаючи державні нагороди, Кучма відзначив: "Я можу чесно сказати: відвідавши ваше чудове місто, а я часто буваю у вас, бачу, які зміни відбулися".

"І сьогоднішній день на мене справив враження – напевно кілька років життя додав. Це дійсно вражає: зовсім інше місто, новобудови".

"Але для мене, як для президента, головним були обличчя людей – вони сьогодні зовсім інші, ніж кілька років тому, а усмішка ваша - це ознака того, що ви підтримуєте дії влади, які направлені на стабілізацію ситуації в економіці, соціальному житті".

"Сьогодні у влади немає більш святої справи, ніж перейматися саме такими проблемами", - додав Кучма.

"Українська Правда"

Читайте також:

Як другий президентський термін Кучми переробляли на перший


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування