Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінаху соромно за біг-морди

П'ятниця, 27 серпня 2004, 22:30
Кандидат у президенти Анатолій Кінах критикує методи ведення виборчої кампанії за кандидата Віктора Януковича.

"Вважаю неприпустимим, що в державі організований такий масований тиск влади на громадян", - сказав Кінах журналістам у Черкаській області, про що повідомляють "Українські новини".

Кінах заявив, що подібні методи ведення виборчої кампанії не тільки підривають довіру громадян до влади, але й завдають непоправної шкоди іміджу України у світі.

"Тому що весь світ уже бачить ці біг-борди, і ця одноманітна присутність в ефірі", - сказав Кінах.

Кінах сказав, що виступає категорично проти нечесних методів ведення виборчої кампанії. "Будемо шукати шлях до людей не тиском, не чорним піаром або шантажем, а чесною, відвертою розмовою з людьми", - заявив Кінах.

Також Кінах у Черкаській області повторив свою тезу, що вважає неприпустимою можливість очолювати Україну для людей з кримінальним минулим.

На думку Кінаха, це може завдати відчутного удару авторитету держави. "Незалежно від прізвища - це неприпустимо, тому що це удар по честі й авторитету держави", - сказав Кінах.

23 серпня лідер президентських перегонів Віктор Ющенко в Дніпропетровську засумнівався в здатності людини із судимістю об'єктивно керувати країною.

55% опитаних центром "Українське демократичне коло" вважають, що не можна голосувати за кандидата в президенти, у якого були судимості за кримінальні злочини, навіть якщо вони були зняті.

Як відомо, раніше Кінах заявляв, що підтримає у другому турі виборів того кандидата, який вестиме прозору виборчу кампанію.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування