Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На штаб Мороза напав "Беркут" за вказівкою прокуратури

Вівторок, 3 серпня 2004, 11:48

2 серпня в 10-00 на штаб кандидата в президенти Олександра Мороза по 32 виборчому округу в Кривому Розі вчинено напад.

Про це повідомила довірена особа Мороза в окрузі Олександр Гичко.

Він також повідомив, що напад вчинено підрозділом "Беркут" "за вказівкою посадових осіб міської прокуратури".

За словами Гичка, протягом усього дня силами прокуратури і МВС проводився обшук у приміщенні громадської приймальні Мороза. Офіційним приводом обшуку було вилучення документів підприємства, власника приміщення, у якому знаходиться штаб.

"У міру знаходження якихось документів, у прокуратурі готувалася
постанова на проведення обшуку для вилучення саме цих документів. Підписні листи й інші документи штабу співробітникам вдалося вчасно винести", - відзначила довірена особа.

"Представники міліції заявили, що співробітники штабу повідомили їм, що за збір підписів у штабі платять гроші, однак коли опитали цих співробітників, виявилося, що це звичайна провокація", - додав він.

Гичко також відзначив, що по закінченню обшуку о 18-30 при виході з будинку кореспондент Криворізької газети "Право" спробував сфотографувати усіх, хто брав участь в обшуку, однак "по команді слідчого прокуратури Рижкова О.В. співробітники "Беркута" у масках накинулися на кореспондента, збили його з ніг".

"Навалившись учотирьох, один із нападників здавив горло кореспонденту і давив доти, поки той не випустив фотоапарат", - повідомляє Гичко.

"Після цього один з людей у масках кинув фотоапарат на асфальт, намагаючись його розбити. При цьому з апарата випала чип-карта, яку забрал слідчий Рижков ", - відзначила довірена особа Мороза.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування