Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Біг-морди щоночі охороняють по два міліціонера

Понеділок, 30 серпня 2004, 14:55
На Закарпатті щоночі по два співробітники патрульно-постової служби МВС охороняють біг-борди кандидата в президенти Віктора Януковича.

Охорона розставляється біля кожного рекламного панно „Тому що” з початком сутінок, а близько сьомої години ранку охорону знімають", повідомляє в понеділок прес-служба закарпатського штабу Ющенка.

Вона також зазначає, що у випадку, якщо міліціонери вночі "проґавили", і біг-борд пошкоджено, то вони не мають права покинути довірений пост до тих пір, поки не буде відновлено панно.

Також прес-служба розповідає, що при в’їзді в кожний районний центр області на посту ДАЇ збудовано воєнізовані доти.

"Зокрема, при в’їзді в місто Мукачево встановлено дот, через який проглядається автомобільний шлях на Ужгород, Львів та Берегово. За словами майора міліції, який забажав залишитись невідомим, дані доти зведені через те, що є побоювання про можливий напад на пост ДАЇ", - зазначає прес-служба.

Депутат з "Нашої України" Іван Іванчо сказав, що до нього "неодноразово підходили прості виборці, котрі не розуміють, чому під їхніми вікнами постійно перебувають по два правоохоронці".

"Невже вони гадають, що нормальний чоловік піде вночі нищити нікому не потрібне рекламне панно. А крім того, люди питають, чи варто для цього використовувати їхні податки?", - розповів нардеп.

"Українська правда"

Читайте також:

Януковича розмалювали помадою дві студентки-хуліганки

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування