Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко підпише угоду з Кінахом і ще шістьма кандидатами

Четвер, 5 серпня 2004, 19:26
Віктор Ющенко переконаний, що угоду про чесні вибори підпишуть не менше семи кандидатів, хоча це повинні були б зробити всі учасників перегонів.

Про це, за повідомленням персонального сайту Ющенка, він заявив в ефірі "31-го каналу" в Одесі.

"Кандидати не повинні поділятися на тих, хто прагне чесних виборів і тих, хто грає в підкидного під столом", - сказав Ющенко. На його думку, підписання такого документа засвідчить готовність кандидата вести кампанію чесно і прозоро.

На запитання, хто з кандидатів підпише таку угоду, Ющенко висловив впевненість, що не менше семи кандидатів, позиції яких відповідають демократичним поглядам, поставлять свої підписи під цією угодою. Зокрема, він назвав прізвище Анатолія Кінаха.

Коментуючи угоду про спільний контроль за виборчим процесом, підписану з Олександром Морозом, Ющенко нагадав, що сьогодні подібний переговорний процес ведеться його штабом з КПУ. Ці три сили, вважає Ющенко, а також всі ті, які приєднаються до процесу громадського контролю за виборами, не дадуть сфальсифікувати результати голосування.

Також Ющенко закликав глядачів не вірити в те, що доля виборів уже вирішена. На його думку, "підписна кампанія під примусом і мільйони голосів, зібрані під тиском, не означають, що вибір зроблено".

"Свій вибір українці зроблять 31 жовтня в кабінці для голосування, а не на підписному листі", – зауважив Ющенко.

Як відомо, Янукович відмовився підписувати цю угоду. Пізніше керівник виборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко висловив готовність спільно з виборчими штабами інших кандидатів непублічно домовитися про чесні вибори.

Натомість керівник кампанії Ющенка Олександр Зінченко сказав, що Ющенко підпише угоду із Януковичем лише якщо той відмовиться від використання адмінресурсу. Також Леонід Кравчук заявляв, що він би не радив Януковичу підписувати цю угоду.

Читайте також:

Кравчук не радить Януковичу зв'язуватися з популістами

Тігіпко пропонує Ющенку "без реклами" домовитися про чесні вибори

Януковичу не потрібна Декларація про чесні вибори. А потрібне слово

Ющенко закликає кандидатів чесно писати біографії і не спекулювати

КУЧМІ НЕ ПОТРІБНА ДЕКЛАРАЦІЯ ПРО ЧЕСНІ ВИБОРИ, БО ВІН НЕ ВІРИТЬ У ГРУЗИНСЬКИЙ ВАРІАНТ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: